City Akuten / ER

Såg precis sista avsnittet!!! Kommer att sakna den serien!!! En av de bästa!!!



Ändå har jag varit dålig på att följa den! Men den kommer säkert att visas igen om inte annat går ju repriserna nu på tv3 14:10 om dagarna.
Min absolut favorit i gänget på ER är Dr Green. Har sett avsnittet där han dör flera gånger och bara tok grinar. Till och med när de visade klipp från det i dag på tillbaka blickar från ER med intervjuer så kom tårarna. Annars har Dr Carter varit en annan favorit. SÅ spännande och fått följa hela hans läkarkarriär från en liten stackars kandidat till specialist. Jag har varit dålig på att följa ER. Avsnittet idag var faktist jätte bra. Gamla karaktärer återväde och man fick veta lite hur de har det nu. Mycket fall på plats och det var ett bra avslut! Men tråkigt att de inte kommer nya avsnitt.. Kommer sakan jätte mycket.

Jag Vill absolut ha ER boxarna. Så de får jag börja önska mig nu.

Go Natt

Svich

Så var helgen över!!! Vart tog den vägen????

Trots det mindre roliga vädret så har helgen bara flygit fram...och vipps så är det måndag igen!!!

Fredagen var mamma hit en sväng och drack lite kaffe. Sedan skyndade Jag, peter & Matilda och handlade lite innan Annica skulle komma.... Hon hade precis anlänt när vi parkerade hemma igen. Vi beställde Kebbab och så snackade vi en massa skit om allt mellan himel och jord . Peter åkte iväg till en kompis så vi fick vara för oss själva.. Sent blev det och vi kom inte i säng förens run t 02:00...
Lördagen fick Matilda vara pappas tjej och Jag och Annica åkte till kupolen och Shoppade. Jag hittade lite till mig själv. Så handlade jag en stol på bord till Matilda. Hon är lite liten än men snart sitter hon nog med lite hjälp av uppbullning. Det värsta som finns är ju och ligga ner om man inte är i babygymet eller ska sova. 
Vi hade planer om att grilla men vi fick ta fram Quickgrillen och grilla inne för vädret var inte det roligaste. Sen Blev det soffan, rödvin, chips och så löste vi en massa världsproblem. Klockan blev självklart 02:00 igen innan vi kom i säng.

Men vissa uppvaknande för mat så sov Matilda länge på söndagen och det var skönt. Slappa dag tills Annica skulle åka och vi skulle på kalas. Mormor fyller år på tisdag och det firade vi igår söndag. Matilda slocknade i vagnen så vi passade på och spela ett spel när alla andra åkt. Kl 22:00 väckte vi henne för hemfärd. Vaken och glad fick hon leka av sig i babygymet innan sängen igen och strax efter 00:00 så sov hon igen. Fantastiskt, blev lite orolig att jag skulle få tillbringa hela natten vaken.

Idag hade vi sovmorgon med mys och lek i sängen på förmiddagen. Sedan dator för mamma och babygymet för matilda och rätt som det var när jag tittade dit så sov hon, så nu sover hon under babygymet.


Nä nu ska väl jag gå och göra någon nytta kanske. Diskbänken ser ut som ett bombnedslag....

byebye

Finns män som heter Johanna!

Sitter på namn wiki och kollar vad Matilda betyder. Sökte på mitt namn och det finns 11 män i svergie som heter Johanna varav en har det som tilltalsnamn.... knasigt!!!
Det finns inga män i sverige dock som heter Matilda.... Men det finns kvinnor som heter Peter ca 15 st.



Matilda eller Mathilda är ett kvinnonamn med tyskt ursprung som betyder styrka och strid. Namnet började användas i Sverige på 1600-talet. Matilda var ett populärt namn i början på förra seklet, och det kom åter i ropet i under 1980-talet. Just nu ligger det strax nedanför de 10 vanligaste flicknamnen.
Sången Waltzing Matilda betraktas som Australiens inofficiella nationalsång.


källa: http://www.svenskanamn.se/visa/Matilda


Igår var vi på stan och köpte lite kläder till Matilda. Vi får låna endel från Matildas kusin Molly och så från Matildas Tremänningar men lite vill man ju ha själv oxå.
Lite Nytt från Lindex och Kappahl. Fast det blir ju endel på Tradera oxå.
Men just nu går det så otroligt mycket kläder för hon kräks en hel del.... och när man minst anar det kommer det ett vattenfall av ersättning som luktar surt... Hon är expert att när hon ligger under babygymet få en fors som fasnar i håret.... Kanske inte så praktist med långt hår på bebisar....

Annars händer det otroligt mycket nu... Allt stoppas i munnen och ska smakas på.... Kordenationen i händerna blir bättre från dag till dag.... För bara någon vecka sedan så flaxade det mest under babygymet medans nu får hon tag i grejerna som hänger där och så försöker hon stoppa dem i munnen... hon får igång babygymets melodi när hon drar i grejerna och de tycker hon är jätte kul. Hon kan lätt slå ihjäl en timme under gymet. Hon tjuter av glädje och ligger och pratar med sina kompisar som hänger där. Mamma och Pappa håller däremot på att bli knäppa av melodin och kan sången utantill nästan...

Växer gör hon så det knakar.... Knappt ca 10 cm kvar i vagnen sen tar hon i kanten med fötterna... Ligga på mage är ingen vidare hitt däremot och rullar snabbt tillbaka på ryggläge.

Nä ska surfa vidare tills Peter kommer.... För då ska det lagas mat och städas tror jag!!!! Får främande i morgon och hela helgen för då kommer  ANNICA =).

- Matilda: Tack Molly för att jag får låna dina kläder =) Och så Ossian å Ludvig förståss oxå!!!!

Byebye

Canal Digital och en ful mus

Japp nu har vi det, canal digital snart har telia tv gjort sitt. En månad till upp sen så är det ett minne blott. Eller om det är 10 dagar. det visar sig. Kommer inte ihåg om det var internet eller tv:n som gick ut i juni.
Men inte blir vi utan internet för det. Tro inte att ni blir av med mig =) nä vi ska ha vårat telia mobila bredband. Lite billigare och vi har ju ett året ut minst så varför inte använda det istället för att bara betala det. Sen får vi se hur det blir. Blir ju lite segare om man säger så man kanske inte fixar det och får skaffa bredband igen =P I-lands problem......

Igår var vi till röstlokalen och gjorde vårat jobb.

När vi kom hem fixade vi och donade lite på framsidan. Så nu är växterna mellan våra plattor ett minne blott =D jippi

Sen kom Peters bror m familj och fikade...

Föresten så kom Wilma hem med en mus idag. Första musen..... Ursch...jag skrek..... men den levde dock inte...
Som tur var kom Peter hem en snabbis för att snacka me digital killen som kom 5 min efter Peter lesnat och åkt tillbaka till jobbet så han tog hand om musen.... annars vete sjutton vad jag gjort.....tycker det är lite läskigt med möss även fast den var död.

Wilma var förstås jätte stolt jägare och ville visa upp sin fångst för matte och husse...

bye

Studentfirande

Japp igår var det studentfirande. Min Syster Elina tog studenten igår efter 3 år på Media programet i Mora. + Fotbollsinriktning så hon har spelat boll oxå i 3 år. Men nu är hon arbetslös, fast hon får komma hit och gräva lite åt mig. Slavgöra som är skit tråkigt.

Låååång dag var det igår och Matilda sov sig igenom de mesta av dagen. Student skivan hölls i Stenäset hos Elinas pappa i  deras nybyggda hus. God mat buff'e med rostbiff, skinka och älgrostbiff, Potatisallad medmera.

Idag Fick jag sovmorron. Jag sov förstås jätte länge och det var såååå skönt.

Sendan blev det grillning med peters bror med familj.

Håller på att stryka lite gardiner som kommit från jotex idag... Blir nog bra när dem väl kommer upp....

Ska ge lilltjejen mat så hon kanske blir trött och somnar någon gång

byebye

Kalas, BVC, Spruta & Föräldragrupp

I Lördags fyllde jag hela 24 år. Hade även min första Morsdag då =). Fint väder var det och Peter har hållt på hela veckan för att altanen ska bli klar. Nu fattas bara lite piff med Blommor och så lite bambu gardiner så är det så gott som klart.

Fick Pengar, presentkort, blommor en fin pinne till trädgården och fina kort när jag fyllde iaf.
Blommor av Matilda och så ett vägg fäste till Tv:n av Peter. Fast de var nog mest på skoj. Han får väl en symaskin eller nått annat skoj som vi kan behöva när han fyller =P.

I Måndags så var vi till Bvc igen, Matilda väger nu 6075 gram och är 61,5 cm. Spruta fick hon med, och de gick förvånansvärt bra. Jag hade räknat med en otröstbar dotter men med napp, snutte och en lugn mamma så skrattade hon när vi gick där ifrån.

Sen tog vi och åkte förbi mormor när vi skulle hem, jag var sååå kaffe sugen. De slutade med att vi åkte hem vid 15:30 ca. Hon hade det så svalt och skönt i lägenheten och Matilda somnade på soffan och sov så skönt!!!
Senare åkte vi till Borlänge och beställde soffa... Äntligen och vecka 28 kommer den. Gick lite på kupolen oxå. Köpte Färg till hand avtryck ett fint papper och så en ram. Köpte även en ram till vårat stora foto på Matilda. Nu ska det bara sättas upp.

Matilda fick lite lätt feber på kvällen efter sprutan men den var putsveck dagen efter.

Tisdagen var en lat dag.... Matilda sov och de gjorded jag med. Fixade hand och fotavtryck på kvällen. Men handavtrycken blev inge bra. Jag fixade fin tavla med bild och fyra fotavtryck. Blev ganska bra, förutom att texten blev lite kladdig för penseln var lite för mjuk och skriva med...

Idag har vi varit på Föräldragrupp och idag var vi hemma hos Natalie och hennes mamma Sophia. Vi kom där ifrån klockan 18:00 ca ojoj... tiden går fort fast barnen var lite kinkigare i dag. Nästan alla var lite gnyiga men de sov och åt mest.

Nä nu ska jag nog gå och knoppa både Matilda och Peter sover redan....

Natt i Natt


RSS 2.0