Myshelg i Uppsala med Kamprad såklart

ÅÅÅÅ vilken mysighelg vi haft. Tänk va skönt att få komma bort ett par dagar.
Fredagen bestod av Idol med ettt glas rödvin. Matilda gick och lade sig strax före 20.00 och hon somnade på 20 minuter. Hade nästan trott att det skulle bli lite svårare att somna när vi var borta, men nä hon var så duktig. Lördagen åkte vi en sväng till Knivsta för jag hade hittat en butik med barnkläder där på nätet och när vi klev in hade de jubileumserbjudande så jag hittade 2 pyjamasar för 120:- och en tunnare overall som jag hoppas hon även kan ha till våren för 199:- som jag fastnat för på nätet och när vi skulle betala var det 30% på köpet också så allt slutade på 224:-
Sen blev det lite mellis och lunch i Boländerna innan det var dags för Sveriges största IKEA. 3 timmar med en fika och Middagsmål för Matilda. Och hon är helt underbar att ha med i affärer för hon sköter sig exemplariskt!!!
När vi kom hem från våran Ikea tripp så stod nästan maten klar när vi kom hem. Och så myste vi alla framför tv:n med körslaget och en spännande film på kvällen.
Självklart har Matilda varit morgon pigg denna helg och vaknat kl 07.00 Men oj va mysigt vi haft det... Jobbig bara att packa upp bara. Jag är sååå duktig på att packa för mycket...

På vägen hem stannande vi på Ikea i valbo för middag och Matilda fick gröt. Vi kollade på en eventuell dvd/dekoder möbel är inte riktigt nöjd med den vi har. Sen så har vi ju ett litet monster som gillar knappar och sådant så hon är ju där inne å pillar.



När vi kom hem tog jag tag i damsugningen på nerevåningen. Min syrra hade inte hunnit med det och jag visste att jag inte skulle orka lyfta damsugarslangen idag så det var liksom lika bara att göra  det medans man fortfarande hade lite energi över i kroppen. Tack å lov så sov Matilda till 8.00 idag iaf. Hon har pysslat och lekt på golvet och jag har legat lite på soffan och vila för idag har man varit helt slut. Just nu ligger liten och sover. Och jag tänkte gå och fylla på kaffekoppen.

Choklad brun .... ja varför inte =)

Igår så gjorde jag nått jag inte gjort på flera år tror jag. Iaf ett bra tag före matilda iallafall så det är iallafall nått 2 år kanske. hehehe va kan de vara.. jo alla som sett på FB har ju sett att håret är chokladbrunt och jag blev faktist ganska nöjd. Tänkte vara lite vågad och jag hade funderat ett tag på att dra i en färg så igår stod jag och höll i två färger. Mellan Brun eller den lite mörkare varianten ChokladBrun och så tänke jag att nä nu jäklar så ska råttfärgen bort och nu är den borta för ett tag.... tänk va lätt de kan vara att känna sig lite fräsch och känna sig lite piggare i detta höstmörker.

Min Syster har varit här och hjälpt mig lite med min duracell kanin medans peter sliter och jobbar. Och så har vi umgåts och frossat i ja varför inte i Choklad =)Så nu är alla chokladförråd tömda, men jag har en grej i frysen de skulle tydligen varaganska nyttigt oxå med choklad! Mosad banan blandat med cacao och så in i Frysen. Så jag tänkte ta och smaka snart =)

I helgen drar vi söder ut, inte för att jag tror det är varmare där men jag har Annica Abstinens och hon har Matilda Abstinens... MEN  efter denna helg kommer hon ha fått en kraftig överdos och har hon otur måste hon sova igen sig minst 1 vecka eller 2.
Och så dyker min Underbara Lilla Syster upp och tar hand om huset och Katterna.
Så alla Inbrottstjuvar vet det....
Man ska ju inte skriva att man ska på semester pga inbrottsrisken =S Men detta hus står ALDRIG Tomt.
Vi har sådan tur att vi alltid har en liten bror eller syster som gärna rår om våra missar medans vi är borta och så har man tur kanske jag kan få golvena torkade =D

Nä nu Tänker jag kliva in i duschen för i morgon fm blir det öppnis =)

BYEBYE


101 Gör ett Ryck igen då =)

Det här med och blogga har inte riktit varit min grej de senaste månaderna... Haft total bloggtorka och sedan har jag inte ens haft tid att sitta här och knappa.... Men nu knner jag en viss saknad av knappandet så jag försöker med ett inlägg det 101:a inlägget sedan starten =P

Det har hänt såååå otroigt mycket de senaste månaderna så jag vet inte riktigt va man ska börja. Men Matilda Har lärt sig sitta stadigt, åla sig, krypa, resa sig och sätta sig upp och hon går efter möbler + 2 st tänder som sticker upp och en till på g tror jag!!! Ja då förstår ni att tiden inte riktigt funnits den senaste månaden har allt gått i rekordfart. 3 okt började hon krypa och veckan efter började hon resa sig upp efter möbler. Jag gör inte annat än jagar bebis eller nu får jag kanske börja kalla henne för barn för en liten bebis är hon inte längre. Denna helg och förra veckan har hon börjat exprementera lite med ljud. Bababa och papapa och vavava. Mamamama låter det bara när hon är trött, kinkig eller ledsen.
Sedan har separationsångestfasen börjat. Mycket gnäll och gråt vissa dagar.

2 veckor kvar har jag på min föräldraledighet sedan är det Peters tur och idag började jobbångesten....
På sätt och vis ska det bli roligt och börja jobba och träffa arbetskamrater och träffa alla barn man jobbar med. Men de som känns jobbigast är nog att lämna ifrån sig ansvaret. Nog för att jag vet att Peter klarar av att ta hand om Matilda galant men jag har ju varit hemma med henne i 8 månader så jag kan ju alla rutiner och känner igen alla gnäll som hon kan ha på dagarna och jag vet ju hur en dag ser ut för oss. Helgerna när vi båda är hemma så myser vi mäst och tar allt som de kommer om vi inte har planer under dagen. Sen att behöva kliva upp skit tidigt för att ta bussen till jobbet mitt i vintern känns lite jobbigt, men de är mäst latmasken som skaver där. För jag har värkligen ingen lust att köra en skoda pickup till jobbet och parkera i ett trångt parkeringshus. Näää då åker jag gärna buss. Kanske får ta volvon ibland om jag har tur ;)

Matilda har kommit på nu att det är trevligt att vakna kl 0600. De tycker vi mindre om.... Och mästa dels så är det för vi ställt om klockan. Innan omställningen vaknade hn runt 0730-0800 och de är ju helt okej. Första dagarna efter omställningen vaknade hon prick kl 0700 och de var väl genomlidligt men nu i slutet på förra veckan och i helgen så kl 0600 eller strax före.... man är som ett lik när man kliver upp... och vi sak till uppsala nu till helgen, vi får hoppas att de är så mycket roliga intryck så att hon sover till 7 kanske 8 iaf =) *hoppas*

Nu har skrotan vaknat igen efter andra sovstunden för idag!!!

Byebye

RSS 2.0