Borta bra men hemma bäst!!!

Vi kom hem från Kreta i fredags morse!!! En helt fantastisk vecka med underbart sällskap och god mat och SOL och VÄRME!!! Vi hade inte riktigt räknat med de fina vädret men det var verkligen fantastiskt att få så fint väder!!! Matilda har vuxit på en vecka....Hon har börjat kittlas hon säger schhhhh (Sch-ljud) och killar med fingrarna och så skrattar hon!!! =D Härliga unge och hon har verkligen njutit av att springa lättklädd barfota eller bara i sandaler... Balansen har blivit mycket bättre och hon visar garanterat vad hon vill... Tänk en hel vecka med mamma och pappa och Så gudmor och Jonas.... De är någon som fått maximalt med uppmärksamhet!!!
 
Men visst är det skönt att få komma hem.... Helt underbart att få sova i sin egen säng och ha mer än två kokplattor och att bara få slänga toapappret i toaletten!!! Den grekiska standarden på vägar, bussar, trottoarer är väl kanske inte den bästa... Men man klarar ju av det en vecka eller två. När veckan var slut hade man fått in snitsen på att skjuta vagn på en ö där trafikregler knappt existerar och där trottoarerna varierar från puckelpist till kaklad väg =)

Idag var peters försat dag på jobbet efter nästan ett halvår som Pappaledig....!!!

Och jag har gått ner till 50% och jobbar inte förens på torsad natt =) Jag jobbade i helgenoch det var relativt lungt! Efter månader med kaos och fullbeläggningar och sjuka barn så kanske de börjar lugna ner sig!!!

Nä nu ska jag surfa vidare och skaffa mig en ny Mail!!! min Mail har helt fått spunk och sänder ut massa spam
Så får man mail från mig så släng de!!!!


byebye           Johanna

RSS 2.0