Shoppa på nätet!!!

Idag firar vi 9 år och jag fick en jätte fin bukett med röda och vita rosor  och så vita liljor av Peter i går när han kom hem.
Han är så söt, love him!

Hängde på tradera igår. Hitta massa bebiskläder som jag lade i en minnes lista. Sen när Peter kom hem fick han kolla igenom och se om han såg nått av intresse. Vilkt han gjorde.
Hittade 2 st pyamasar som slutbudet blev 6kr.
Sen 2 st andra pyamasar för 31 kr.
Och idag blev det ett par laban vantar för 36 kr.
Får se i kväll då går en annan auktion ut som verkar intressant. det var ett jättefint startpaket. dock i st 56 som bebis kanske inte kan använda med en gång men de så sött. Och just nu ligger budet på 71 kr. de var någon som bjudit övermina 70. Men jag tänkte vänta till senare, för auktionen går ut 20:44 i kväll så då kan jag lägga ett bud lite närmre utgångstiden.

Här e lite bilder på de vi shoppat!


             31kr


             36 kr


                6 Kr


Dessa vill jag ha. Vi får se i kväll om vi får det eller inte!

(klicka på bilderna för att se dem större)

Igår var vi till Peters bror med familj och spelade kort. De var så skönt att få koma från hosjö en stund.
Jag och Åsa förlorade dock, men de kommer att få revanch.

Katterna har bråkat precis hela natten känns det som jag har sovit så dåligt och när jag var upp på toa mitt i natten kändes det som om jag halkat om kull på en hård isfläck för svanken var inte riktigt som den brukar. Dessutom så kände jag av svanken varenda gång jag vände på mig. Nä nu börjar det bli lite drygt och vara så här stor.

Just nu är Petre och tvättar bilen. Den var så skitig. Men bara för att han tvättar den nu kommer det säkert bli plusgrader och slask nästa vecka. Det brukar aldrig slå fel!

Ikväll kommer det kompisar till oss som vi inte träffat på en mindre evighet. De sak bli skoj. Vi ska hyra film och titta på. 

Nu fick jag medelande av Peter. Nu e han på väg hem så jagska gå och fixa till mig lite tror jag!!

                                                                           BYEBYE

Kärleken

Det där med och hänga tvätten i går blev aldrig av... den ligger fortfarande och väntar. Jag satt istället och läste igenom alla mina blogg inlägg och det tog vist sin lilla tid.

Lagomt tills jag var klar med läsandet  klev Peter innanför dörren och det var bara och börja tänka på middag. De blev soppa och våfflor.  Riktigt mumsigt.

Annars var det en lugn kväll igår. Kollade tv och Peter och hans kompis var ute och skruvade med skodan. SKITBIL. Sitter här hemma utan bil igen och kommer ingen stans. suck...Peter använder v70 igen till jobbet och grisar ner den.

Sitter med ett öga på days... shit va dåligt det är nu för tiden... skamligt dåligt... vore skoj om de kommer till saken någon gång.

Igår
var det 9 år sedan vi träffades för första gågen på en fest i sågmyra... hehe... I morron firar vi 9 år tillsammans. Inte trodde vi för 9 år sedan att vi skulle bo i radhus och få barn tillsammans. Då var det mest en flirt... som lede till det ena som lede till det andra och som till sist blev en förälskelse utan des like. Fast vi varit i tillsammans så länge så är kärleken otroligt stark fortfarande. Peter är verkligen kärleken i mitt liv. Allt har inte varit en dans på rosor i 9 år men de ska det väl inte heller vara. De krävs en viss motgång till framgång.  Det är så härligt att planera livet tilsammans.

Nu börjar förlovningsringen sitta lite tight. Skulle tro att jag börjar bli lite svullen om fingrarna. Får se om jag lär sätta den på halsbandet snart istället.

Idag blir det kyckling till middag. Undrar bara vad för kyckling. De e ju så gott att bara steka på men lite ris och sås. Eller kanske lite klyftpotatis kanske =) Ris är inte riktigt det bästa jag vet. Fast det går ju ner och vissa maträtter passar inget annat!

Let's danc
ikväll. Får vi inte missa. Tråkigt bara att Magdalena blev sjuk. Och att hon inte blir ersatt det hade kunnat bli spännande. Fast då kanske de inte blir någon som får åka hem den här veckan heller? Vem vet.... det visar sig ikväll.

Hoppas bara att man kan sova i natt. Bullade upp med typ 8 kuddar i natt. Och sen efter en evighet då jag hittat en någolunda skön ställning att sova i så somnade jag. Stackars Peter han lär ju inte haft mycket till plats när jag väl somnade och bredde ut mig.

Nopp hänga tvätt nu då.... är såååå tråkigt

                                                        BYEBYE



Dagens Post!!

Japp då har man gått igenom den... Posten alltså...
Inte mycket av intresse där.
Räkningar från CSN jag har bara 34 960 kr kvar att betala av mitt CSN lån *jippi* och efter de här årets slut har jag bara 28 440 kvar. Så om ca 5 år kanske man är av med det lånet och då är jag nästan 30.
Och då hande ju jag tänkt att plugga igen. Eller ja om det nu inte blir tidigare men målet är att jag ska börja plugga igen vid 30 ca. Och då kommer lånet att vara 3 dubbelt så mycket bara för att man pluggar 3 istället för 1 år.

Sen fick jag även besked från försäkringskassan att de satt in pengar på mitt konto. Som om jag inte redan viste det.
Räkningarna är betalda och klara.

Tack och lov att jag sluppit bråka med dem än så länge.
För jag skriver än så länge för de kommer säkert komma på nått och bråka om sen.

Sen de roligaste brevet av allt idag var anställningsbeviset på min fasta tjänst som jag ska acceptera och skicka in till jobbet.
Hälsade på dem en 15 min igår när vi var upp och på studiebesök på förlossningen. De var ganska fullt där uppe fast tyst. BB var smockfullt iaf. Får hoppas på lite mindre belastning när min bebis ska ut.

Vi storhandlade i går oxå. Massor blev det. Tyckte vi fick ganska mycket för 1300:- med tanke på att de var eko överallt här hemma och att vi köpte lite bebisgrejor som kan vara bra och ha hemma sen. Listan på grejor som måste införskaffas blir mindre och mindre.

Winstons öra
är fortfarande svullet och ömt, men vetrinären och jag kom överäns om att avvaka tils nästa vecka eftersom han inte är allt för besvärad av det och förhoppningsvis så kan hans lilla kattkropp ta hand om det själv. Blir det inte bättre eller om det spricker så är det antagligen en varböld som vi måste tömma ur. Men vi får hoppas att han fixar det själv.

Snart börjar cityakuten på tv 8. Bäst att skynda sig upp och hänga tvätten innan om jag hinner. Annars får det bli i reklamen.

                         byebye

Misse Mjao Har Ont I Örat




Stackars lilla Winston
.
Hela örat har svullnat upp på honom. När husse kommer hem blir de å hjälpas åt och leta skorvar som vetrinären trodde att han borde ha någon stans. De ska pillas bort och tömmas på var. HAN kommer hata oss sen. Går det inte får vi ringa vetrinären igen och så får de picka hål på eländet.  Och de lär säkert inte vara garatis =( 
Men vad gör man inte för sina små liv.

Om en timme ca är det dags för föräldrautbildning igen. Får se vad det handlar om i dag =) Andning var iaf en grej vi skulle gå igenom.

Igår var jag å hälsa på Linda. Ungarna bara växer så det knakar. De håller på och bli så stora.
Annars snackade vi bara skit i 4½timme innan det var dags att åka hem igen.

Och i helgen
har peters kusin från sthlm varit och hälsat på med sin tjej från Frankrike. Hon hade blivit riktigt duktig på svenska. De var tur det eftersom jag e förskräcklig på engelska.

 39 Dagar kvar til beräknad förlossning. Börjar bli lite nervös. Sofia Rågenklint Hade skrivit i Falun Runt till alla förstföderskor . AJAJ de skulle man inte läsa. Då blev jag lite skakig. Men just nu längtar jag iaf tills bebis kommer ut och man blir av med magen och kan andas ordentligt istället för att för att flåsa.

På Lördag Firar Jag och Peter 9 ÅR. Shit vad tiden går fort. Nästa år firar vi 10 ÅR. Det är ju en evighet.

ska gå ut och hämta posten. Eller iaf tidningen. Posten kommer nog inte förens om en ½ timme.

                                                                                   BYEBYE

 

Fredag

Igår var ja hos barnmoskan. Allt såg bra ut, både blodtryck och hb. Magen växer och Jag hade gått upp 1 kg till.
Sammanlagt 14 kg.
Nä nu vill jag inte gå upp mer inte ett kg till. Men de kan jag nog se i stjärnorna. Det är ju trots allt ca 6 veckor kvar.

Annars händer inte så mycket. Ja ska väl gå upp och städa lite iförsiktigt. Vet bara inte vart man ska börja. De e så stökigt i ett av rummen.

Sen ska de tvättas lite oxå. Kanske lite bebiskläder som ska in i maskinen oxå. så de e rena och fina tills bebis kommer ut.

                                                                                         Byebye Johanna

vem skulle kunna gissat detta???

Att jag skriver något här efter att de bara var 15 timmarsedan sist!

Jag kom ju på av att läsa ett tidigare inlägg att jag hoppades på fast tjänst innan jag skulle gå hem på havandeskap.

Å det fick jag =)

100% fast tjänst på kliniken dock inte på avdelningen. Men de e en bra början iaf.

Idag har jag följt de vanliga seriena. City akuten, days och anne. Och nu börjar City akuten igen. Men jag tror att jag ska gå och börja med maten istället.

tjenixen!!!

Vet att jag inte är duktig på detta längre....

Men passar på att uppdatera lite...

* Ja är nu hemma på heltid. Har gått på havandeskapspenning nu i januari så nu vilar jag upp min inför bebis ankomst.
Lite långtråkigt är det. Men man känner i kroppen om man hållt igång en hel dag.

* Peter jobbar på dagarna. Han var arbetslös ca 1 månad. Och idag har han köpt en till bil som han kan använda på jobbet... Äntligen kommer man kunna gör nått på dagarna om de skulle falla mig in, dessutom så blir inte volvon lika skitig!

*Jul och nyår har flytit på bra. Förutom att jag åkte på världens dunderförkylning under nyår. Men nu e jag frisk och det är så skönt.

* För Just nu räcker det med att man har blivit typ 13 kg tyngre sedan i sommras. Bebis spratlar på där inne och de händer att man får en ordentlig kik på revbena eller så håller h*n på att möblera om där inne. Men de e så mysigt. Fast jag längtar tills h*n kommer ut. Det är dåligt med kläder som passar och jag har börjat gå lös på peters kläder. Annars är man bara i vägen, i affären eller på andra trånga utymmen. full buss är ingen hitt!

* Tur e iaf att tv tablån är bra på dagarna. Cityakuten på tv8, days på tv3(fast den serien suger just nu), Anne på Grönkulla e riktigt bra på tv4. Sen börjar City Akuten igen på tv8. Om det inte går nått annat spännande på filmkanalerna.

* Datorn finns ja alltid tillhands annars.. Fast jag ignorerat bloggen. Vet att jag skrivit 100 gånger att jag ska bli bättre på de men jag skriver inget om det nu för då kanske jag skriver nått igen om ett tag.

* Men nu när jag får bilen hemma kanske man ska ta sig i kragen och åka å hälsa på folk istället!

* Nä nu ska man väl gå och knoppa och hoppas på att missarna vill följa med

                                              *byebye*

 

RSS 2.0