Jag Vill Men Hinner Inte

Jag vill så gärna skriva nått här lite oftare men jag hinner inte nu för tiden..... Men snart går jag ner lite i tid på jobbet men då ska min lediga tid gå oavkortat till Matilda.... Jag hade ju iof kunnat blogga på telefonen men den e så liten och knappa på om man ska skriva mycket .... annars sköter jag det mästa från min Älskade Iphone. Mailen, fb, Tradera övervakningarna, Nättidningarna, kolla internetbanken, Läsa Bloggar, eniro och jag har till och med fixat så jag kommer in på jobbmailen oxå. Jag Älskar min telefon. =) Dock funkar inte Försäkringskassan än pga bankID men de kommer väl det med.

Matilda har hunnit fylla 1 år. Hon springer omkring och stojar hela dagarna. Nu har hon dragit på sig ett virus som jag alldeles säkert tagit med mig hem till henne från jobbet =/ de är negativa med mitt jobb att de är lätt och dra hem elendiga virus och skit.... En slitsam dag på jobbet så sitter det väl baskilusker överallt på en i håret ååå näsan och fast handspriten flödar så kan jag ge mej sjutton på att virus och baskisar följer med hem ändå med händer och armar.

På jobbet trivs jag bra nu.... fast de är slitsamt när det nästan är överbelagt varje dag.... och jobba 100% på det är inge vidare. Jag ser fram emot min halvering på tid fram till sommaren och jag har nedräkning fram till 26 April. Och nästa vecka blir jag lång ledig och den 15 april drar vi till Kreta så de kommer gå fort hoppas jag.

Vaknat barn..... får skriva mer sen.... natt i natt

RSS 2.0