LOVE <3 <3 <3


iväntan på att få borsta tänderna!!!

Åt jordgubbar för en stund sedan och de är ju lite syrliga så jag tänkte att jag skulle vänta en stund innan jag måste gå och sova!!!

Nu är det slut på ledigheten och går på första nattpasset om ca 20½ timme!!! 3 nätter på raken!!! och 2 till innan Semester!!!! Nedräkningen är iaf 5/12 nattpass eller 50/120 timmar kvar mindre än hälften iaf!!!

Vad jag längtar efter semester!!!

Igår planerade vi lite vad vi skulle någonstans. Det blir en sväng till Karlstad till Peters FasterMarit & till hans Farbror Tomas m fam.
Sedan går v70in vidare till Uppsala till Annica & Jonas!!! Men innan våran lilla semestertripp hoppas vi på besök från västkusten.

Sist jag jobbade kunde jag inte låt bli att kolla sista minuten resor fast det var tropisk värme här hemma!!! Men Nu får vi spara pengar så vi kan åka igen om nått år!!!!


Känner mig mycket bättre tillmods nu än förra inlägget.... Det känns inte hopplöst längre!!!

byebye

SVAR

Logopeder utreder inte dyslexi, det var vär det du ville.

Jo självklar vill jag få en utredning. Men måste man få ett så avsnäset och dömande svar! Ska man behöva gå vi företagshälsovården för att hoppas på bättre bemötande....?!?!
Detta var inte det bemötandet jag hoppats på.....

Kanske är det bara jag som känner så nu, och att det inte var menat så. Men mitt medelande jag skickade till min läkare hade jag laggt engagemang bakom. Jag skrev bara vad som faktist gjorts en dyslexiutr på logopeden och de hänvisade andra dyslexiutr dit. Dessutom skrev jag att jag gärna ser att det går via VC.

Jag var inte riktigt på topp redan när jag läste medelandet och nu känns det bara hopplöst!!!!

Måste nog låta det smälta lite innan jag skriver ett nytt medelande....

Ska gå upp och hämta matilda nu.... sovstrejkar idag..... men hon var iaf  nära att somna ett tag iaf.....

Jobbar!!!

Och passar på att skriva några rader!!! Jag räknar fortfarande ner.... 65 timmar kvar till semester!!! Eller 6 nattpass och 5 timmar kvar på detta!!!!

Har alldeles nyss skickat iväg ett meddelande på vårdkontakter till min Läkare. Så nu får vi se om jag får en tid till en logoped!!! Det var det jag föreslog iaf =)

Idag har vi haft en undrebar dag i skogen med mygg och broms och trevligt sällskap.... Vi tog bilen till Stensjön där Peters kusin Petra m fam ställt upp husvagnen.... Det blev en heldag i solen med Bad och grillning. 18:45 var vi hemma. Jag skyndade mig in i duschen med Matilda och så längde jag mig i sängen och sov en timme innan det var dags för färd mot jobbet.

Såg lite kaotiskt ut på listan när vi kom men nu peppar peppar är det lugnt!!!! Jobbar en natt till sedan är jag ledig 4 dagar typ!!! Ska bli så skönt!!!!

På förmiddagen när Matilda kom upp och väckte mig fick jag en puss bara sådär.... Det händer sällan och jag får tjata mig till dem.... Och gissa om vi blev häpna när Peter fick en oxå bara sådär....

Och Nu äntligen är vi av med skodaelendet.....Borta och såld äntligen.... Och fort gick det då peter la ut den på Blocket i fredags/(Igår) (klockan har ju precis passerat tolv typ....)  

Nä nu ska jag göra några viktiga SAKER!!! Kanske återkommer jag senare!!!!

byebye

RSS 2.0