Små Stick!!!

Ett i varje ben... Japp samtidigt... MAtilda fick idag sin 6 månaders Vaccination.... och hon är sååå duktig... Liten tår och litet gnäll klämnde hon fram efter sticket sen så var det bra...Men denna gång så lyckades hon iaf sippa febern... annars har humöret varit ganska tråkigt... men när vi var in till Matildas mormor och tankade på med kaffe till mig och lite mat til Matilda innan vi skulle träffa Pappsen på stan så var hon sååå kram go och pussig och pussade mormor hela tiden.... 

Sen träffade vi Peter på stan och köpte en ny bilbarnstol till liltljejen... Fick en liten sprutleksak oxå....
Vilket  flyt vi har.... Södagen för 1 vecka sedan (30 aug) var vi ner på baby proffset. Då lade vi undan en stol som vi ville ha för att hon kunde ha den så pass länge och den var bra(Vi ville ha en röd och det fanns en)...Tråkigt nog sa hon i affären då att de inte hade några erbjudande på den då ....Den var lite dyrare än alla andra men å andra sidan behöver hon inte ha någon annan än denna för hon kan ha den till ca 8 års ålder... Men iaf så skulle vi komma in till veckan och prova den så den passade våran bil... Men förra veckan så hann vi aldrig ner och så i helgen hade Matilda feber så då var det ingen idee att åka ner... Och sen när vi stod och betalade så blev det så mycket billigare fast vi lagt till 1 leksak och 2 st nappar till flaskan. När jag kom ut på trottoaren ock kollade in veckan erbjudande så var ju denna stol nersänkt med 500:-... Inte illa =)

När vi kom hem lyfte vi över fröken till vagnen och Matildas kusin Molly kom med sina päron och var oxå trött så vi tog en promenad i området så flickorna fick sova en stund...

Och Nu väger damen nästan 8kg 7965 gram och var 67½ cm lång. Hon börjar komma i 74 kläderna. Nu får hon inte bli större min lilla bebis.... de kommer ju gå ännu fortare sen när jag jobbar och inte träffar henne hela dagarna...
 
Nä nu ska jag göra nått annat.. typ surfa på Tradera...

Liten tand feber ??

Kan det vara så möjligen. Matilda har feber och hon är inte alls pigg. Tur det finns alvedon. Äter gör hon iaf. Men tror det är en liten rackare på g. Har misstänkt att det varit nått på g ett tag... Denna vecka har varit lite kinkig och allt ska det ätas och gnagas på. Byter man blöja på henne norpar hon bodyn med en gång =) Men lite jobbig är det när hon hade 39.0 c* i natt. Nu sover hon iaf och tempen var lite lägre och snart kommer Farfar, Plast-Farmor och Farbror Adam och fyller på Förrådet  med Alvedon & Ipren.

Nästa vecka är det dags för 6 månaders sprutan. Hoppas hon är pigg till dess även den kommer nog ge en lätt tämphöjande effekt.

Nu blir iaf gräset kort... Peter är ute och klipper det nu. Medans jag sitter vid datorn.... Jag är en väldigt bra och rättvis arbetsledare =) Sen får han skotta asfalltskross. Blev en aningen mycket. Men vi lägger det på stenplattorna så länge. Nästa år vill jag ha trätrall/däck där....

Seg som skjutton idag... somnade inte förens sent. Ville se så att Matildas feber vände innan jag somnade och det gjorde den =)

Nä ska gå och se om det är nått som ska handlas in. tänkte ta vagnen upp till Affären när Matilda vaknar. Lite frisk luft kan iaf behövas.

Byebye

Ett lass med Asfaltskross!!!

Börjar tro att grannarna ogillar oss.... våran uppfart har sett för hemsk ut i en månad typ.... brorsan hjälpte oss att fixa så att de skulle vara klart före innan han började skolan och sen visade det sig att snubben hade semester som skulle köra hem asfaltskrossen på våran plätt så dte har sett ut som f-n på våran framssida... baksida oå för den delen!!! vi har inte klippt gräset på år och dagar... men det regnar ju hela tiden... och så blir det en fin dag endra är man inte hemma eller så har man inte tid just då eller så börjar det regna igen innan man hinner ut och klippa... desutom klippte vi ner hela häcken på baksidan mot vägen för den var så gles. Vi tänkte först kapa halva... MEN då hade det ju bara stuckit upp kala grenar ur maken. Våran tomt passar kanske inte in riktigt på våran gata då alla håller på och piffar hela tiden.... men jag tror att vi kommer få det riktigt fint sen.... så ogilla oss ni bara!!! Desutom har vi lite mer intressen än att stå ute och fixa jämt och ständigt... Har lite planer inför nästa år då jag inte ricktigt tycker om rabatten på framsidan.... Vi har iaf gjort mycket på våran "tomt" detta år iaf. Förra året var ännu värre.... Fast de kanske inte är vårat ointresse för trädgård som får grannarna att se tjuriga ut... kan ju vara så att de har dåliga dagar typ jämt oxå....

Läste på Annas msn (matildas plastfarmor) ett väldigt bra citat:

"FÖR VARJE MINUT MAN GNÄLLER FÖRLORAR MAN 60 SEKUNDER AV GLÄDJE"

Ingen aning om vem som sagt det men riktigt bra var det iaf!!! 

Idag har jag och Matilda varit till Mormor/mamma och hälsat på och klippt klor på katterna.... Jag rensade svamp som de plockat igår när de var ute i skogen elina och min mamma och nu ska jag bara förvälla och frysa in =)
Någon som är intresserad av 2 st chinchillor??? Bara att höra av sig. Ska lägga ut dem på blocket.
Sen tog vi en repa till Bjurs och hämtade mina trasor (ENJO) so jag beställt och så drack vi kaffe iaf jag Matilda fick välling

NU har lasset med asfaltskross kommit och så här ser det just nu ut på våran uppfart

 

BYEBYE


Pinsamt!!! nästan + Bilder på Matilda 6 Månader igenom!

Idag var jag ute och rullade in soptunnorna när brevbäraren kom!!! Det är just nu ganska pinsamt och träffa på denna unge man.... de trillar in ganska mycket paket i våran brevlåda just nu... Fyndar som sjutton på Tradera!!! Igår kom det två paket och idag två och alldeles säkert nått i början på veckan... har idag bet 3 auktioner och väntar på några paket så nog har våran brevbärare att göra när han ska försöka pussla ner allt i våran lilla låda.

Matilda är det full rullepå om dagarna nu... måste roas nästan hela tiden... försöker dock att sitta brevid så hon kanske kan leka lite själv... Men hon tröttnar oerhört fort på sina leksaker så man får oftast riva fram de som ligger längst ner i lådan så de kanske är roliga ett litet tag....

Lite Bilder från mobben:



Matilda 1 Dag Gamal



Mars Matilda 18 Dagar



April

Maj

Juni



Juli

   

  Augusti


   
Sepetmber



Idag 3 September Redo för laptopen =)

 


17 september 2007

Skapade jag denna blogg... nog för att jag kanske inte varit den besta på att blogga men den har snart funnits i två år.... ja grattis bloggen för det... och den kommer nog att fyllas på ett tag till nu när man har någon att skriva om =)

Städat!!

Det är såååå skönt när det är rent och snyggt i princip överallt. När peter va och gymade och matilda somnat kutade jag över med dammsugaren och torkade golven!!! så var det gjort denna vecka =). Det är en sådan tillfredställelse när man börjar få ordning på alla prylar så det är lätt att hålla rent!!!

Soffan har kommit och den är så snygg!!! skön att ligga i och perfekt att sitta och surfa vid och blogga =P

Idag tvärvägrar denna dam att sova. Sista chansen nu.... prövar med att lägga henne uppe och så får jag gå upp och kolla till henne några gånger så länge hon är vaken... Funkar skitbra än så länge på nätterna och de.

När vi städade förrådet ute hittade jag lite cd-skivor som jag håller på att gå igenom... nu spelas en skiva jag tror jag köpte -99 CajsaLisa. Sedan har jag och Matilda eller mestadels jag sjungit visor. Vi tittade igenom en av hennes böker idag på fm.

Igår somnade hon i sin matstol så det var bara och lägga ner henne i vagnen... så söt... spelade in en 2 min lång video på mobilen när hon satt där och nickade vid matbordet.

Har satt upp en hylla i badrummet  idag. Lite sne hylla men jag har iaf skruvat rakt!!! Vattpasset användes!!!
Ska väl skruva upp lite till!!!

(Ca 10 min senare) nu sover Hjärtat!!! Så nu ska jag gå och fixa lite till =)

RSS 2.0